2012 m. rugpjūčio 11 d., šeštadienis

Ketvirtoji diena su tikruoju maistu

Šeštadienis, tad tradiciškai - persivalgėm...

Pusryčiams - kepti lietiniai blyneliai. Gavos beveik desertas, nes kol juos kepiau, kitoj keptuvėj svieste patroškinau obuolių skilteles su trupučiu cinamono ir medumi.

Pietums - ryžių, keptų morkų ir vištienos salotos pagal Beatą su riekele paskrudintos duonos. Beje, vištiena ir morkos - vis dar tos pačios, iš lėtpuodžio. Dičkė valgė tiesiog likusios bulvių košės su vištiena.



Užkandžiui - likęs melionas.

Vakarienei plakiau pieno kokteilį su riešutais (riešutų sviestu). Dičkei nepatiko, tad ji tenkinos bliūdeliu pirktinių kornfleikų su pienu ir desertui gavo tų pačių obuolinių guminukų. Manėm, kad dar nedavalgysim, tad iškepiau rupių kvietinių miltų sklindžių (biscuits) - tokių bandelių/duonelių. Bet kol jos iškepė, nuo to kokteilio aš persivalgiau ir tikrai nieko nieko nebenorėjau. Nors dičkė porą patvarkė su medumi.

Receptus kažkada sudėsiu, laikui bėgant :) Dabar noriu pasidžiaugt šeštadienio vakaru, susidaryt kitos savaitės meniu ir susirašyt pirkinių sąrašą. Kitos savaitės tikslas - tilpt į $120, tad reikės gerokai pasispaust ir tapt ypatingai kūribingiems :)



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą