2012 m. rugpjūčio 9 d., ketvirtadienis

Visa višta lėtpuodyje

Kol šįryt kepiau blynus, paruošiau vakarienę - į lėtpuodį įdėjau vištą.




1 didelė višta, aišku, kuo natūralesnė
2 a.š. paprikos miltelių
1 a.š. druskos
1 a.š. svogūnų miltelių
1 a.š. čiobrelių
1/2 a.š. česnakų miltelių
1/4 a.š. raudonųjų ankštinių aštrių pipirų (cayenne)
1/4 juodųjų pipirų
1 svogūnas

1. Sumaišykite visus prieskonius
2. Svogūną supjaustykite ir sudėkite į puodą.
3. Įtrinkite vištą prieskonių mišinių ir dėkit ant svogūnų.
4. Kepkite apie 6-7 val. low programa arba 4-5 val. high. Skysčių įpilti nereik.

Aš pridėjau morkyčių ir saliero stiebų, tad įpyliau ir puodelį vandens.

Kai pavakarieniausim, iš kauliukų ir kitų nesuvalgytų vištos dalių išvirsim sultinį.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą