2012 m. rugpjūčio 9 d., ketvirtadienis

Antroji diena su tikru maistu

Kaip jau minėjau, pusryčius pradėjom su bananiniais blynais ir melionu, dar mudu su MB išgėrem po Mochos puodelį. Beje, MB ir Heladai tai buvo antrieji pusryčiai, mat jie prieš tai dar užkirto kas granolos su braškėm ir pienu, kad tiesiog kukurūzinių sausų pusryčių su pienu.

Pietums MB išsinešė jam vakar sudėtą lauknešėlį, o aš keptuvėje pasikepinau pusę galvos svogūno, cukiniją ir įpjausčiau kelis pomidoriukus, pagardinau druska ir pipiriukais ir supasigardžiavimu suvalgiau su paskrudinta rupios duonos riekele.
Dičkei išviriau pino grūdo spalvotų raidyčių makaronų (nuspalvinti morkų, burokėlių ir špinatų sultimis!) su pienuku.

Užkandžiams damušiau rytinį melioną ir dar vakarykščių popkornų mišinį, o desertui sutaršiau persiką. Heladai daviau kažkokių "guminukų" - pakelį atidariau prieš keletą savaičių, paragavo ji vieną, ir pareiškė, kad labai neskanu (jie pagaminti iš obuolių, natūralūs, skonis gal panašus į lietuvišką obuolių sūrį). Tai va, šiandien sutaršė visus likusius ir paprašė dar vieno pakelio (nedaviau, kas be ko). Dar įkalbėjau suvalgyt vieną maža morkytę.

Vakarienei - tikras grobis: lėtpuodyje ruošta vištiena su bulvių koše ir salotomis (salotų lapai, pusė persiko, supjaustyto kubeliukais, saulėgražos ir padažas iš alyvų aliejaus, baltojo vyno acto, medaus ir garstyčių). Desertui - apelsinas ir vynas/alus. Ai, gal neminėjau, kad vyno ir alaus pagal žaidimo taisykles galima kasdien!!!

Salotos:



Helados vakarienė:

Nežinau, ar turėsiu laiko parašyt rytoj, bet jau numačius pusryčiams košę su vaisiais ir medumi, o peitums ar vakarienei - cukinijos salotas su likusia vištiena. Beje, dar užkaičiau virti sultinį, tad ir su juo bus galima ką nors pasidaryt.

MB ryt dirba iš namų, tad nieko jam neįdėsiu :) Beje, mes ryt einam į svečius, tad jei rasiu laiko, iškepsiu keksiukų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą