2012 m. rugpjūčio 18 d., šeštadienis

Dešimtoji diena su tikru maistu

Taip, vakar buvo paskutinė diena. Misiją beveik įveikėm :)

Pusryčiams - blynų likučiai (buvo like keli vafliai, vienas bananinis blynas iš kameros, pašildytas mergaitei prieš dieną, bet taip ir nesuvalgytas ir keli lietiniai). Pusė meliono ir klevų sirupas.

Užkandžiams išplakiau tą patų PB&J kokteilį. Šį kartą be uogų. Skanu, labai saldu ir žvėriškai sotu - ryškiai padauginu, nes antras kartas kai nuo jo persivalgom. Helada, berods, tenkinos tik bananu.

Pietums - kepta žuvis su pašildytom likusiom nuo vakarykščio apkepo bulvėl ir cukinija.

Vakarienei - sugriešijom, nes mudvi susitikom su draugais, tad pietavom ne namie...


Išvados tokios - MB per tas dešimt dienų apsiėjo be tablečių nuo rūgščių, o prieš tai gerdavo kasdien ir ne po vieną. Man be jokių pastangų valgant sočiai ir riebiai nukrito 2 kg. Helada pradėjo miegot pietų miego, ko jau nedarė du metus. Ne kasdien, bet vis tiek pasiekimas.

Manau, liksim prie panašaus maitinimosi. Aišku, neribosim tiek, kiek ribojom tuos dešimt dienų (turiu omeny, kad nesivaišindavom ledais, nėjom į kavines, neleidom vaikui valgyt sausainių netgi ne namuose), bet cukrų naudosim praktiškai tik svečiams ir kokiems nors pyragėliams, kur neišmanau, kaip cukrų pakeist medumi. Miltus irgi manau, kad naudosim tik rupius - pripratom, nejaučiam didelio skonių skirtumo. Aišku, namuose pilna likučių, kuriuos bandysim naikint ateinančia savaitę, tad sunaudosim tiek makaronų, tiek baltų ryžių, tiek šaldiklio atsargos, kurios toli gražu ne visos sveikos, organinės kilmės ir be cukraus.

Deja, į $120 dolerių šią savaitę netilpom. Gal kada išmoksim geriau skaičiuot :)

1 komentaras:

  1. Linkiu "nepamesti" šio kelio, nes ilguoju laikotarpiu tiek sveikatai, tiek figūroms labai pasijaus :) Nors svarbiausia - sveikata. O su laiku priprasit geriau skirstyti biudžetą ir planuotis valgymus. Paprasčiausia yra susidaryti visos ateinančios savaitės valgiaraštį visiems valgymams, tada susirašyti produktus, kurių reikia (tiksliai) ir apsipirkti pagal sąrašą :) Kadangi sąrašas yra - pirkimas bus tikslus, atsilieps tai ir biudžetui :) Išbandyta ;) Taip kad sėkmės! :)

    AtsakytiPanaikinti