2010 m. sausio 18 d., pirmadienis

Outback Steakhouse restaurant


Šį kepsnių restoraną "atradom" ir pamilom dar pavasarį. Maistas jame skanus, ypač man, kuri šiaip 5 kartus per dieną galėtų valgyti tik mėsą. Paskutinį kartą jame lankėmės praėjusį savaitgalį. Oficialius Outback Steakhouse restorano tinklapis yra čia. Iš pirmo žvilgsnio, tai paprasta amerikietiška steikinė, su amerikietiška dvasia, amerikietišku interjeru. Personalas daugmaž malonus. Meniu pakankamai platus, tad galima pasirinkti ir pagal skonį, ir pagal piniginę. Pavasarį pamėgau jame Pipirinį didkepsnį, beveik gerai iškeptą. Kiek teko aplankyt steikinių Lietuvoje ar paragaut didkepsnių restoranuose, nieko panašaus neradau. Aišku, jis labai didelis ir aštrokas. Tad kai noris kažko švelnesnio, užsisakau kiaulienos kepsniukus su apysaldžiu padažu (Sweet Glazed Roasted Pork Tenderloin, 10,95 USD). Bėda ta, kad labai dažnai atvažiavus vakare šio kepsnio tiesiog nebūna.


(Ši foto ne mano, o iš oficialaus jų tinklapio meniu)

Kas be ko, restorane užsisakius patiekalus, atnešama jų firminė duonelė. Duonelė yra saldoko skonio, bet tamsi, greičiausiai gerai uždažyta kakava ar molasses. Čia tikras gėris, nes ją mėgsta ir MB, ir mažoji. Foto radau internete, atrodo maždaug taip:

Kai bebūtų keista, MB praėjusį savaitgalį užsisakė žuvį (Fresh Tilapia with Pure Lump Crab Meat, 14,95 USD). Negaliu apibūdint skonio, nes nesu žuvies fanė. Dar jis pasiėmė šviežių salotų lėkštę (House salads, 2,50 USD).
Mažajai užsakėm skrudintų bulvyčių.

Aš dar išbandžiau Mojito kokteilį, bet ne įprastą, o su vyšniom ir gal persikais. Asmeniškai man per saldus (BCP Mojito, 5,95 USD).

Galiausiai visi trys laimingi, prisotintais pilvukais, gavom 39,99 USD sąskaitą (priedo palikom 8 USD arbatpinigių). Tad patiekalai tikrai nėra žvėriškai brangūs.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą