2009 m. lapkričio 15 d., sekmadienis

Sumuštinukai

Aišku, juos padaryt moka visi, net ir mažiukai pypliai.
Tiesiog, nelabai ką turiu rašyt. Tiksliau, neturiu laiko rašymui :)) Gamint gaminu ir toliau, kasdien ar net dažniau t.y. kasnakt kartais), bet tokius visokius tep-lept (troškiniai, sriubos, patiekalai orkaitėj - na, kas atima mažai laiko). Nes neturiu laiko. Ką aš veikiu? Auginu mažą kaprizingą princesę. Dar bandau mokytis anglų kl., skaityt knygas, žurnalus, mokytis vairavimo subtilybių Šiaurės Karolinoj, ruoštis Kalėdoms, paplepėt su draugais, ir aišku, daug laiko atima naujos aistros - siuvinėjimas ir karoliukų vėrimas. Mažų mažiausiai paroj pritrūkstu kokių dešimt valandų... Visko pradėjau po truputį ir nieko - iki galo. O tada įsijungia sąžinės balsas ir dar valandų valandas tenka aiškintis su juo :)


O dabar - praeito sekmadienio sumuštinukai :) Ypatingo juose nieko, iškyrūs kvepiančius namus ;)

Išsikepiau Kifle ragelius pagal Sonatiną . Nežinau, kuo jie mane apžavėjo, bet jei tikrai stulbinančio skonio. Aišku, tešlą man minkė duonkepė, o po to beliko 10 minučių darbas - susukt ragelius, pašaut į orkaitę ir laukt :) O po to perpjoviau juos pusiau, aptepiau sviestuku, uždėjau ką turėjau - sūrio riekelę, kumpio gabalėlį, virtą kiaušinį, pomidorą, agurką. Jie tikrai dieviškai skanūs, nes valgo net mano kaprizingoji princesė! Aišku, kad ne sumuštinius, bet ragelius :P


Skanaus! :)

P.S. Pažadėjau sau, kad parašysiu bent kartą savaitėj, bet su viena sąlyga - nebus nuotraukų. Nes absoliučiai nesutariam su senuoju fotoaparatu (nors gal čia iš operos "blogam šokėjui ir k...šai tarp kojų trukdo" (nu ne ne ne, tikrai ne tie, kur matote įkištus į ragelį :))))))) ), o naujajam dar teks pasitaupyt.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą